во

(ВИДЕО) Храбар потег: Девојка ги пушти коњите пред ураганот, сите се спасени

Ураганот Милтон ги натера жителите на Флорида да преземат драстични мерки за заштита. Со милиони евакуации и разни приказни кои го преплавија интернетот, една од најтрогателните е на девојка која морала да се раздели со своите 17 коњи.

Знаејќи дека имаат подобри шанси за преживување на слобода, таа ги обележала со боја и ги пуштила од шталата пред налетот на ураганот. Видео од тажното збогување објавено на TikTok достигна неверојатни 30 милиони прегледи, предизвикувајќи лавина од емоции кај гледачите.

@southern.belle._ Please keep our families and fur babies in your prayers🥹 #hurricanemilton ♬ Rescue – Lauren Daigle

По минувањето на ураганот, девојката објавила ново видео, прикажувајќи ги штетите на својот имот, но и среќната вест – сите 17 коњи преживеале. Таа им се заблагодарила на следбениците за поддршката и споделила моменти од нивното повторно обединување.

@southern.belle._ We are beyond blessed, thank you so much for the love and prayers sent our way❤️✝️ I put my cash app in my bio…For anyone that would like to contribute to repairs here on the farm #hurricanemilton ♬ original sound – southern.belle._


Супер Кул Маици: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Карлеуша шокира: „Имав афера со оженет, ја остави жената заради мене”

Јелена Карлеуша разочарана: “Северина го направи Душко будала”